Politiet fandt intet våben hos skandaleramt sanger

Der blev hverken fundet våben eller stoffer, da politiet undersøgte musikeren Chris Browns hjem.

3. september 2016 11:56

Den skandaleombruste sanger og rapper Chris Brown har flere gange været på kanten af loven.

Nu har "Forever"-stjernen igen rodet sig ud i problemer. Den 30. august blev den Grammy-vindende kendis nemlig både anholdt og sigtet for at have overfaldet en kvinde med et dødbringende våben, efter hun besøgte hans hjem i Los Angeles.

Under en grundig ransagning af den 27-årige musikers bolig har politiet dog ikke fundet den pistol, som Chris Brown angiveligt skulle have brugt.

Det fortæller sangerens advokat, Mark Geragos, ifølge nyhedsbureauet AP. Her understreger kendisadvokaten også, at det manglende våben peger på, at kvindens historie ikke er helt sand.

Kort tid efter anholdelsen blev "With You"-musikeren løsladt, efter hans kaution på 250.000 dollar, svarende til cirka 1,66 millioner danske kroner, blev betalt.

Til trods for at Chris Brown nu igen kan kalde sig en fri mand, så bliver den kontroversielle sag fortsat undersøgt af politiafdelingen i Los Angeles, skriver AP.

Det er ikke første gang, at Chris Brown er blevet anholdt og anklaget for at have begået en forbrydelse. I 2009 blev sangeren dømt for at have banket sin tidligere kendiskæreste Rihanna gul og blå.

/ritzau/FOKUS

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...