Politiet finder ikke spor efter nyt Odense-skyderi

Vidner har fortalt om op til seks skud affyret fra bagsædet af en knallert i Odense. Politiet står uden spor.

politi Foto: Free/Colourbox

politi Foto: Free/Colourbox

Trods intense undersøgelser i området omkring Rosengårdscentret i Odense, har politiet ikke fundet afskudte patronhylstre eller andre spor efter et skyderi, som flere vidner anmeldte sent torsdag aften.

Skyderiet skulle have fundet sted på indkøbscentrets parkeringsplads i det østlige Odense, men der er ikke fundet glasskår eller andre rester fra biler, der vidner om et skyderi, oplyser Fyns Politi i en pressemeddelelse.

Vidner har samstemmende fortalt, at en passager på en knallert affyrede skud mod en bil.

Men der er ikke fundet skudhuller i bygninger eller i asfalten. Og Odense Universitetshospital har heller ikke fået henvendelser på skadestuen fra folk med skader, der kunne stamme fra et skyderi.

Derfor er det lidt af en gåde for politiet, hvad det er, der er foregået.

- Vi står igen med en anmeldelse om skyderi, hvor vi ud over vidneforklaringerne ikke kan finde fysiske beviser på skyderiet, siger vagtchef Lars Thede, Fyns Politi fredag.

Det er tredje gang inden for et par uger, at Fyns Politi modtager anmeldelser af skyderi i Odense, uden at nogen tilsyneladende er kommet til skade.

Om episoden ved Rosengårdscentret torsdag aften har vidner fortalt, at der fra en knallert med to personer på blev affyret adskillige skud mod en mørk bil, muligvis en Audi stationcar.

Knallerten blev kortvarigt set af en politipatrulje, men forsvandt omkring Granparken, oplyser politiet.

Vidnerne har fortalt, at passageren på knallerten affyrede op til seks skud mod personbilen, der ligeledes forsvandt fra stedet.

Politiet har haft kontakt med mange biler, der svarer til beskrivelsen, men ingen med skader efter skud.

Politiet har forskellige teorier om, hvordan det kan være, at der ikke er spor efter skyderiet.

En af dem er, at der er skudt med løse skud eller gasskud for at skræmme, og at det er sket med et våben, hvor de afskudte hylstre bliver siddende i tromlen.

- Da der hverken er anholdt personer eller fundet beskadigede køretøjer, kan vi ikke udtale os om, hvorvidt hændelsen er et led i den verserende rocker-bandekonflikt, eller om der er tale om et internt opgør, siger Lars Thede.

Et af de tidligere mulige skyderier skete det ifølge vidner i området ved indvandrerbanden Black Armys klubhus på Nyborgvej i Odense.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst