Politiet forventer rolig fodboldaften

Men har folk klar i kulissen, hvis enkelte ikke kan opføre sig ordentligt

- Vi krydser fingre for en dejlig fodboldaften og godt vejr, siger politiinspektør Marianne Vestergaard-Lau. Arkivfoto: Henrik Bo

- Vi krydser fingre for en dejlig fodboldaften og godt vejr, siger politiinspektør Marianne Vestergaard-Lau. Arkivfoto: Henrik Bo

AALBORG:Fodboldklubben Brøndby gæster på søndag Aalborg, hvor de skal forsøge at redde sig livsvigtige point i kampen for overlevelse i superligaen.

Og med klubben følger en stor gruppe entusiastiske fans, som tidligere har været garanter for en del ballade både på- og omkring NORDJYSKE Arena, men politiet er klar til at tage imod.

- Jeg kan ikke udtale mig om, hvor mange betjente vi har udstationeret på søndag, men vi er klar til, hvad der måtte komme, siger politiinspektør Marianne Vestargaard-Lau fra Nordjyllands Politi.

Superligadebut

Hvor vidt der er spillere fra AaB eller Brøndby, der får lov at spille deres allerførste superligakamp må tiden vise, men Nordjyllands Politi er garant for mindst en debut ved søndagens kamp.

- Vi indsætter vores nye, cyklende betjente, som kommer til at indgå i det korps af dialogbetjente, vi havde så stor succes med ved kampen mod FCK 21. april, siger Marianne Vestergaard-Lau.

Politiinspektøren fortæller også, at politiet har været i dialog med fanklubberne inden kampen og aftalt en strategi for, hvordan forløbet skal være.

Rolig aften

- Vi tager pænt imod fansene både på banegården og ved stadion og håber og tror på, at de overholder de indgåede aftaler. Så vi forventer bestemt en rolig eftermiddag og aften, siger Marianne Vestergaard-Lau.

Hun understreger dog samtidig, at der står folk klar i kulissen, hvis der skulle være nogen, der ikke kan finde ud af hvordan man skal opføre sig.

Derudover vil Nordjyllands Politi, i lighed med tidligere kampe, tage det sociale netværk Twitter i brug, for at komme hurtigt ud til borgerne i forbindelse med eventuelle trafikale udfordringer i midtbyen før- og efter kampen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.