Politiet: Hittebarnet har det godt

Politiet er ikke kommet nærmere, hvem der er mor til hittebarn fra Farum. Chauffør i en sølvgrå bil efterlyses

Politiet: Hittebarnet har det godt

Den nyfødte pige, der torsdag formiddag blev fundet under en busk i Farum, er fortsat indlagt på Rigshospitalet, men den lille pige har det godt.

- Vi har snakket med Rigshospitalet fredag formiddag, og hun har det godt, siger politikommissær Søren Christensen, Nordsjællands Politi, til Ritzau.

Furesø Kommune ventes snarest at finde en plejefamilie til den lille pige, der blev fundet på Dybedalsvej kun viklet ind i et håndklæde og to plastikposer.

Pigen menes at være født tidligt torsdag morgen og var således kun få timer gammel, da hun blev fundet af en forbipasserende.

Politiet har siden intensivt eftersøgt pigens mor, men hun har indtil videre ikke givet sig til kende.

En efterlysning af vidner har givet nogle henvendelser, blandt andet efterlyser politiet nu chaufføren i en fem-dørs sølvgrå personbil med et cykelstativ bagpå, som et vidne så på Stavnsholtvej klokken 07.15 torsdag morgen.

- Vidnet ringede til os på grund af den måde, bilen kørte på. Det er ikke, fordi vi tror, at chaufføren har noget med det at gøre, men han eller hun kan have set noget, siger Søren Christensen.

Politiet er i gang med at kontakte dem, der har henvendt sig med tip, der eventuelt kan føre frem til hittebarnets mor.

- Der er foreløbig ikke noget, som peger i en bestemt retning. Vi er ikke kommet nærmere, hvem moren er, og hvem der eventuelt kan have anbragt barnet, siger Søren Christensen.

Den nyfødte pige var svøbt i et lille lyseblåt håndklæde og lå i to plastikposer - en hvid og orange fra Sportigan med en rød-hvid Fakta-pose udenpå.

Pigen beskrives som lys i huden og en lille smule mindre end normalt. Hun var afkølet, da hun blev fundet, men ellers ved godt helbred.

Folk, der har set mistænkelige personer eller køretøjer i området, eller som har mistanke om, hvem moren kan være, eller hvem der har efterladt barnet, kan kontakte politiet på telefon 114.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.