Udland

Politiet i Boston pågriber en mistænkt efter skyderi

Ordensmagten har arresteret en mistænkt i nærheden af universitet i Boston. Politiet jagter endnu en mistænkt.

Politiet i Boston pågriber en mistænkt efter skyderi

Politiet i Boston har pågrebet en mistænkt i byen Watertown ved Boston, rapporterer TV-stationen CNN. Samtidig jagter politiet yderligere en mistænkt. Hundredvis af lokale og statslige politifolk deltager i aktionen.

Det er uvist om de mistænkte har forbindelse til skyderiet ved Massachusetts University of Technology (MIT) sent torsdag lokal tid, hvor en politimand blev dræbt eller bombeeksplosionerne ved Boston Marathon i mandags, hvor tre personer omkom.

Myndighederne har bedt indbyggerne i Watertown om at blive inden døre, mens den store aktion står på. Watertown er en lille forstad til Boston, der ligger vest for storbyen og vest for MIT-universitetet.

CNN rapporterer, at der efter nedskydningen har været et biltyveri på universitet, men om det er relateret til skyderiet er ukendt.

Lokale medier rapporterer, at yderligere en person kan være skudt, efter at stærkt bevæbnede politifolk iværksatte en menneskejagt efter nedskydningen af politimanden på universitet. Om det er en mistænkt eller en politimand, der er ramt, er uvist.

Det amerikanske forbundspoliti FBI er til stede i såvel Watertown som på universitetet. FBI leder efterforskningen af bombeangrebet nær mållinjen ved Boston Marathon i mandags.

Tidligere torsdag offentliggjorde forbundspolitiet fotografier af to mænd, som mistænkes for at stå bag angrebet.

MIT er et af verdens mest betydningsfulde tekniske universiteter. Tusindvis af studerende og professorer har sin daglige gang på stedet, som også har udklækket flere nobelprismodtagere i årenes løb.

/ritzau/AFP

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.