Politiet indstiller eftersøgning af to kvinder

Stadig mystik om to italienske kvinders forsvinden i det sydlige Thy

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Galleri - Tryk og se alle billederne.

AGGER:Midt- og Vestjyllands Politi valgte fredag ved 15-tiden at indstille eftersøgningen af de to italienske kvinder som blev meldt savnet torsdag.

- Vi genoptager ikke eftersøgningen medmindre der dukker nye spor eller oplysninger op i sagen, siger vagtchef Lars Ewen.

Værnepligtige fra Beredskabsstyrelsen Nordjylland i Thisted og politiets hundepatruljer begyndte ellers fredag formiddag en større eftersøgning to italienske kvinder, mor og datter, som er forsvundet i Sydthy.

Deres lejede bil blev torsdag fundet på en p-plads nordvest for Flade Sø, og det var herfra eftersøgningen begyndte.

Omkring 20 værnepligtige og ledere fra Beredskabsstyrelsen, en helikopter fra eskadrille 724, hundepatruljer fra politiet og strandfogeden var sat ind i eftersøgningen.

Håbet svinder

Helikopteren undersøgte kyststrækningen fra Agger til Lodbjerg Fyr, mens strandfogeden sejlede på Flade Sø. Imens afsøgte beredskabsstyrelsens folk områderne mellem Vesterhavet og søen.

De sidste livstegn fra dem var søndag, hvor de sendte en mail til biludlejningsfirmaet i Aarhus for at fortælle, at bilen stod nord for Agger og det var samtidigt også sidste gang, at en af kvindernes mobiltelefoner blev registreret ved sendemasten i Agger.

Frygt hos familie

Endnu ved man ikke hos Østjyllands Politi, som har den endelige efterforskning, hvorfor kvinderne tog til Thy, men flere dele af efterforskningen og de ting, som blev fundet i bilen tyder på, at frygten hos deres familier og det italienske for at de ville ende deres dage i området, holder stik.

Kvinderne lejede bilen i Aarhus 11. oktober.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.