Politiet jagter mistænkt efter skyderi i Sønderborg

Syd- og Sønderjyllands Politi har stadig ikke anholdt nogen for skyderiet, der fandt sted lørdag eftermiddag.

Politi Foto: Free/Colourbox

Politi Foto: Free/Colourbox

Natten til søndag har politiet stadig ikke foretaget nogen anholdelser i sagen om en 29-årig mand, der lørdag eftermiddag blev alvorligt såret ved et skyderi i Sønderborg. Det oplyser Syd- og Sønderjyllands Politi.

Politiet oplyste tidligere, at man havde en mistænkt, men man har natten til søndag stadig ikke fået kontakt med manden.

Politiet ønsker af hensyn til efterforskningen ikke at oplyse, hvordan efterforskningen skrider frem.

Tidligere oplyste politiet, at offerets tilstand var alvorlig, men lørdag aften skriver Jydske Vestkysten, at mandens tilstand er stabil.

Skyderiet fandt sted på Koralvej i Sønderborg klokken 14.47.

I en pressemeddelelse lørdag eftermiddag oplyste politiet, at det modtog en anmeldelse om et skænderi omkring boligblokken på Koralvej. Under samtalen med anmelderen kunne der høres skud i baggrunden.

Ifølge TV Syd mødte politiet efterfølgende frem på gerningsstedet i skudsikre veste og med maskinpistoler.

Offeret blev efter episoden fløjet i helikopter til akutmodtagelsen på Odense Universitetshospital, hvor hans pårørende er til stede.

Da man havde registreret en række biler, der forlod gerningsstedet i Sønderborg med kurs mod Odense, havde man lørdag aften sendt betjente til Odense Universitetshospital for at passe på den ramte mand.

Den foranstaltning er dog blevet fjernet igen, da manden ikke er blevet opsøgt, og man vurderer, at der ikke er en trussel mod ham.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.