Politiet kræver fjerde mand fængslet for skud i Næstved

Tre unge med tilknytning til Bandidos sidder fængslet for drabsforsøg. Nu er en fjerde mand blevet anholdt.

Ambulance Foto: Free/Pressefoto Region Midtjylland

Ambulance Foto: Free/Pressefoto Region Midtjylland

En flok unge rockeraspiranter med tilknytning til Bandidos mistænkes for at stå bag et drabsforsøg ved et Rema 1000-supermarked i Næstved.

I forvejen sidder tre unge på 17, 18 og 21 år fængslet i sagen, og torsdag vil politiet bede en dommer om at sende endnu en mistænkt bag tremmer.

Det drejer sig om en 25-årig mand, som blev anholdt onsdag klokken 13.50.

Ligesom de tre andre er den anholdte sigtet for nedskydningen af en 30-årig mand. Natten til 23. september blev han ramt af flere kugler og i al hast fløjet til Rigshospitalets Traumecenter.

Efter tre ugers efterforskning lykkedes det politiet at anholde de to på 17 og 18 år. For et par uger siden slog man så kløerne i den tredje.

- Vi kan konstatere, at der efter de seneste anholdelser nu er faldet ro på i Næstved med hensyn til de banderelaterede skyderier, siger politiinspektør Kim Kliver.

- Det er ganske tilfredsstillende. Men vi fortsætter vores efterforskning og følger sagerne om skyderierne i dette efterår helt til dørs.

Nedskydningen ved Rema 1000 er nemlig ikke enestående.

Sagens to yngste personer er ud over drabsforsøget 23. september sigtet for yderligere to drabsforsøg samt for våbenbesiddelse.

Ifølge Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi udspringer alle skudepisoderne af en konflikt mellem Bandidos og Satudarah.

De resterende to skudepisoder fandt begge sted på Kildemarksvej i Næstved.

4. oktober blev et hus på vejen beskudt, uden at nogen personer blev ramt.

13. oktober blev der igen affyret skud. Her gik to kugler gennem et vindue til et værelse, hvor et barn lå og sov. Ingen personer blev dog ramt.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.