Nordjylland

Politiet leder efter soldat i Nordjylland

Siden torsdag har først pårørende og siden politiet forgæves forsøgt at finde en østjysk familie, hvis bil er set i Limfjordstunnelen

3
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Jørgen Kragh

NORDJYLLAND:En 42-årig krigsveteran og hans forældre er mandag formiddag fortsat som sunket i jorden.

Østjyllands Politi valgte lørdag eftermiddag at efterlyse den tidligere soldat Lars Kragh og hans forældre, Kirsten og Jørgen Kragh på henholdsvis 69 og 74.

Det skete, efter at stærkt bekymrede pårørende siden torsdag forgæves havde forsøgt at få kontakt til familien.

Efter en ransagning af sønnens hjem sagde politiet søndag, at der tilsyneladende er god grund til at frygte, at der er overgået familien noget dårligt.

- Vi har fundet nogle ting, som gør, at vi er bekymrede. Hvad det konkret er, holder vi for os selv af hensyn til efterforskningen, sagde politiinspektør Jan Andersen.

Mandag formiddag er status, at politiet har modtaget en del henvendelser fra offentligheden, som der arbejdes videre med. Men der er fortsat ikke noget afgørende nyt.

- Politiet har iværksat en række efterforskningsskridt i forsøget på at få indkredset, hvor de tre personer muligvis befinder sig, og fokus er lige nu på Østjylland og Nordjylland, oplyser politiet.

Kendt i veterankredse

Ud over de tre personer efterlyser politiet ægteparrets koksgrå VW Golf, der lørdag klokken 10 skal være blevet set køre gennem Limfjordstunnelen ved Aalborg.

Politiet ved ikke, om ægteparret er sammen med deres voksne søn. Ifølge TV2 Østjylland lider han af posttraumatisk stress efter at have været udsendt som soldat.

Både sønnen og forældrene er kendt i veterankredse, hvor de har søgt hjælp gennem to år, siger Yvonne Bramsen, der arbejder i Hærens Konstabel og Korporal Forenings livline, til TV2 Østjylland.

På Facebook har Yvonne Bramsen, der kender til familien og har hjulpet den, sendt en efterlysning af familien ud.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst