Politiet løslader 15 i brandsag fra Frederikssund

De 15 er dog stadig sigtet for branden, men kan ikke længere påvirke efterforskningen, mener politiet.

Politiet løslader 15 i brandsag fra Frederikssund

Nordsjællands Politi har besluttet at løslade de 15, der har siddet varetægtsfængslet i forbindelse med en brand i et tilholdssted for rockere i Frederikssund den 12. juni.

Branden gik ud over en industribygning på Falkenborgvej.

Bygningen husede blandt andet en dartklub, hvor sympatisører og medlemmer af Bandidos holdt til, og politiet mener, at bygningen blev brændt af som led i nogle uoverensstemmelser mellem lokale unge og rockergruppen.

Gruppen på de 15 består dels af de lokale unge fra Frederikssund og dels deres bekendte og familiemedlemmer fra forskellige bandemiljøer rundt om på Sjælland.

Når politiet beslutter at løslade de 15 og ikke forsøge at få deres varetægtsfængsling forlænget, skyldes det ikke, at man har opgivet sagen imod dem.

De er stadig sigtet i sagen, men politiet mener ikke længere, at de på fri fod vil kunne påvirke efterforskningen, skriver Nordsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Tidligere har politiet desuden besluttet at løslade fem fængslede med Bandidos-relationer. De er dog fortsat sigtet for at planlægge et hævntogt mod de lokale unge for den udbrændte fabriksbygning.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Forsiden