Politiet mødt af stenkastere i Pusherstreet

Under en anholdelse torsdag af sælgere fra en hashbod kaster 25-30 mennesker sten og flasker mod politiet.

Politiet mødt af stenkastere i Pusherstreet

Politiet blev mødt med stenkast, da betjente fra Københavns Politi torsdag var i gang med en aktion mod en af hashboderne i Pusherstreet på Christiania.

To sælgere i boden gjorde modstand, da politiet ville anholde dem, og betjentene måtte bruge peberspray mod den ene.

- Mens det var i gang, dukker 25-30 personer op og kaster sten og flasker mod politiet, siger lederen af Task Force Pusherstreet, Poul Kjeldsen, til Ritzau.

To betjente måtte en tur på skadestuen. Den ene, en civilbetjent, blev bidt i benet af en kamphund, der blev grebet af stemningen i tumulten på Pusherstreet, indtil dens ejer kom til og fik den væk. Den anden måtte behandles for at slag i skridtet.

De to mænd fra hashboden bliver begge sigtet for besiddelse af 1,5 kilo hash, 300 joints og et kilo skunk. Desuden vil de blive sigtet for vold mod politiet.

Samme sigtelse er på vej mod fire-fem personer fra den flok af personer, der gik til angreb på politiet. Politiet regner med inden længe at få dem anholdt, oplyser Poul Kjeldsen.

Torsdagens aktionen var rettet mod sælgere af hash.

- Vi laver jævnligt den slags aktioner. Jeg tror, det var den 17. i år mod sælgerne i hashboderne. Vi vil vise, at det er ulovligt at sælge hash, siger Poul Kjeldsen.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.