Politiet slår ned på narkohandel i Sandholmlejren

Nordsjællands Politi skruer op for sin tilstedeværelse i Sandholmlejren, som oplever mere kriminalitet.

Politiet slår ned på narkohandel i Sandholmlejren

Det skal være sværere at opholde sig ulovligt eller handle med ulovlige stoffer i Sandholmlejren.

Det er signalet fra Nordsjællands Politi, der har optrappet antallet af patruljer i asylansøgercentret, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Grundlæggende kom der sidste år 3800 asylansøgere til Danmark. I år er vi allerede nået op på 6000, fortæller politikommissær Henrik Sejer fra Nordsjællands Politi.

- Det er noget af en forøgelse, og det er klart, at det er med til, at der kommer mere pres på Sandholmlejren og mere kriminalitet, tilføjer han.

Omkring 600 asylansøgere har bopæl i Sandholmlejren, hvor to politifolk er fast tilknyttet. De har hidtil haft fast kontordag i Sandholmlejren to gange om ugen og en ekstra gang hver 14. dag.

Men fra nu af er de fast udstationeret i lokalerne i lejren. Derudover kører en politipatrulje mindst tre gange om dagen en runde i Sandholmlejren. Førhen skete det "efter behov", forklarer Henrik Sejer.

- Vi viser, at vi er til stede deroppe, siger han.

Politiets ekstra indsats kommer efter, at TV2 i efteråret har afsløret, at flere beboere i Sandholmlejren handler med ulovlige stoffer, skriver Frederiksborg Amts Avis.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.