Politiet søger vidne til knivdrab i Kødbyen

Politiet søger en ung kvinde, der kan have indgående kendskab til drabet på Jonas Thomsen Sekyere i Kødbyen.

Politiet søger vidne til knivdrab i Kødbyen

Et kvindeligt vidne i forbindelse med drabet på den 21-årige Jonas Thomsen Sekyere på et diskotek i Kødbyen kan have vigtig viden om, hvad der foregik ved toilettet på diskotek Bakken, da Jonas blev dræbt.

Det mener Københavns Politi, som nu efterlyser kvinden, der beskrives som 18-22 år, slank af bygning, med brunt hår. Muligvis iført en lang stor jakke.

Forbipasserende vidner har fortalt om kvinden, der natten til den 18. november omkring klokken 03.00 befandt sig i Dannevirkegade - muligvis i krydset Dannevirkegade/ Alsgade.

Kvinden sad på en trappesten foran en opgang og talte i telefon, mens hun henholdsvis græd og diskuterede højlydt.

- Vidnerne overhørte, at der blev talt om "kniv" og "drab". Det skete på en så indforstået måde, at det formodes, at hun talte med en person med et godt og konkret kendskab til omhandlende drabssag, siger vicepolitiinspektør Jens Møller Jensen.

Samtidig med efterlysning af kvinden har politiet offentliggjort nye billeder af den fjerde mistænkte i sagen - Omar Muse - der fortsat er på fri fod. Politiet søgte forgæves mandag på flere relevante adresser.

Desuden er der mandag lavet nye afhøringer af de tre personer, der i lørdags blev anholdt i tre gange 24 timer på grund af mistanke om medvirken til drabet.

Politiet beslutter tirsdag formiddag, hvorvidt de tre anholdte skal genfremstilles i retten med begæring om fængsling, eller om de skal løslades.

Københavns Politi har siden i lørdags modtaget 17 nye henvendelser i sagen. Otte henvendelser drejer sig om den efterlyste Omar Muse. De resterende ni er fra personer, der har meddelt, at de også var til stede på diskotek Bakken den pågældende dag.

Den 21-årige jurastuderende Jonas Thomsen Sekyere mistede livet i nærheden af et toilet på diskotek Bakken. Jonas blev stukket flere gange med kniv og døde af et knivstik i hjertet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.