Tre unge mænd ramt af skud i Husum

Politiet bekræfter, at tre personer er bragt til hospitalet efter en skudepisode onsdag aften.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Tre unge mænd er onsdag aften blevet ramt af skud i Husum. Politiet bekræfter, at tre personer er bragt til hospitalet efter en skudepisode. Foto: Daniel/presse-fotos.dk/Ritzau Scanpix

Tre unge mænd er onsdag aften blevet ramt af skud i Husum.

Det bekræfter efterforskningsleder ved Københavns Politi Kenneth Jensen.

- Der har været en skudepisode, og tre personer er blevet ramt. De er nu bragt til hospitalet, men er alle uden for livsfare, siger efterforskningslederen.

Skudofrene er henholdsvis 19, 21 og 22 år. Politiet ønsker ikke at oplyse, hvor de unge mænd er ramt.

Politiet modtog anmeldelsen om skudepisoden klokken 21.39. Efterforskningslederen kan endnu ikke oplyse, hvordan skyderiet fandt sted, eller hvad motivet er.

- Vi har et billede af, hvad der er sket, men ikke noget konkret. Men vi har ingen oplysninger om, at de ramte er kendt fra bandemiljøet, siger Kenneth Jensen.

Københavns Vestegns Politi har sendt betjente til Herlev Hospital. Det sker dels for at tjekke for eventuelle skudofre, men også for at opretholde sikkerheden i området, oplyser vagtchef Brian Holm til Ritzau.

Vidner har fortalt, at flere biler er set køre væk, men det er uvist, om de har noget at gøre med skuddene.

- Vi er selvfølgelig interesserede i at finde den mørke bil, der er set køre fra stedet, men vi ved endnu ikke, om den har en relation til skyderiet, siger Kenneth Jensen klokken fem torsdag morgen.

Sent tirsdag aften blev en mand ramt af skud på Amagerfælledvej i København. Få timer senere døde han af sine kvæstelser.

Ifølge politiet er det for tidligt at sige, om de to episoder hænger sammen.

- Det er alt for tidligt at sige noget om. Vi har ingen anholdte i nogen af de to sager, og vi har alle muligheder åbne, siger vagtchef Henrik Svejstrup.

De pårørende i begge sager er underrettet.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.