Politiet undersøger S-stationer efter drab

Den person, der dræbte 41-årig kvinde i Virum, kan have forladt stedet med tog, bus eller taxi, mener politiet

Politiet undersøger S-stationer efter drab

Den person, der natten til fredag dræbte den 41-årige Heidi Charlotte Abildskov i Virum, kan muligvis være flygtet fra drabsstedet i tog eller bus eller med en taxi.

Derfor undersøger efterforskerne fra drabsafdelingen hos Nordsjællands Politi søndag, om overvågningskameraer på S-stationerne i Holte, Virum og Sorgenfri har registreret noget usædvanligt.

Også busser og taxier, der har kørt i området, har politiets interesse.

- Gerningsmanden kan have taget offentlig transport på vej væk fra drabsstedet. Derfor er vi også interesseret i tip fra borgere, der har observeret noget omkring de tre nærliggende stationer, siger vicepolitiinspektør Henning Svendsen, Nordsjællands Politi.

Politiet vil gerne høre fra folk, der måske har observeret personer med en mistænkelig adfærd på stationerne mellem torsdag aften og fredag morgen, da kvinden blev fundet dræbt på terrassen bag villaen på Frederiksdalsvej.

Politiet fortsætter mandag de tekniske undersøgelser i og omkring villaen, hvor den 41-årige kvinde, der var souschef på en skole, boede med sin samlever.

Mandag skal den afdøde også obduceres for at fastslå dødsårsagen, og om hun blev udsat for anden vold end de knivstik, som hun formentlig døde af.

Politiet har indtil videre fået 15-20 henvendelser fra folk, der har set noget usædvanligt.

- Vi er utrolig glade for henvendelserne. Nogle af dem har vist sig at handle om helt legal færden i området, men det er også vigtigt for os at få luget fra, så vi kan bruge kræfterne på det vigtige, siger Henning Svendsen.

Politiets afhøringer af kvindens familiemedlemmer og bekendte har foreløbig ikke bragt politiet tættere på et motiv til drabet.

- Vi har afhørt dem rutinemæssigt for at høre, om den dræbte har haft uvenner, eller om hun har givet udtryk for, at noget gjorde hende utryg, men vi er ikke kommet tættere på et motiv, siger Henning Svendsen.

Heidi Charlotte Abildskov var kun iført nattøj, da hun fredag morgen blev fundet dræbt bag villaen af en nabo, efter at hendes arbejdsplads og hendes samlever, der var bortrejst, havde slået alarm.

Politiet mener, at drabet fandt sted på et tidspunkt natten til fredag. Kvinden havde torsdag aften været i byen i København med en veninde, som hun forlod for at køre hjem ved 21-tiden.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.