Politihunde fik fat på tre tyve

Tyvene blev overrasket af beboer i Gistrup

Steffen Bek
Arkivfoto
Tyverier 1. marts 2013 06:26 - Opdateret 1. marts 2013 13:17

GISTRUP: Tre tyve nåede ikke langt, da de fredag morgen forsøgte at begå indbrud i et fritidshus på Parasolhatten i Gistrup.

En snarrådig beboer slog straks alarm til politiet, og dernæst spærrede han den smalle skovvej ved at parkere sin egen bil på tværs af vejen.

Det fik tyvene til at tage flugten til fods i retning mod et nærliggende skovområde, men politiet sendte hurtigt en hundepatrulje til området, og hundene fik snart færden af tyvene som kort efter blev anholdt.

Efterlyst bil

Politiet fandt også en ældre hvid Mercedes Vito i nærheden af fritidshuset. Bilen er afmeldt og er formentlig stjålet fra Støvring Autoophug, mens nummerpladerne var blevet stjålet i Støvring natten til torsdag.

Bilen var også efterlyst, for den var blevet spottet på Tofthøjvej i Storvorde torsdag ved 9-tiden, hvor en kvinde fandt det yderst mistænkeligt, at bilen med tre mænd kørte ind i hendes indkørsel.

Hun henvendte sig til dem, men de fortalte, at de bare skulle vende bilen. Kvinden fik taget et billede af bilen med sin mobiltelefon, og billedet blev sendt til politiet.

De tre anholdte mænd på 20, 22 og 23 år er særdeles godt kendt af politiet i forvejen for indbrud.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...