Politihunde finder forkommen kvinde i kæmpe skov

Helikopter og hundepatruljer ledte efter 60-årig kvinde, der for vild i landets næststørste skov.

Politihunde finder forkommen kvinde i kæmpe skov

En hundepatrulje fra Nordjyllands Politi opsporede sent torsdag aften en 60-årig kvinde, der var faret vild i den store Rold Skov.

- Kvinden var en smule forkommen og frøs, men efter omstændighederne har hun det godt og er nu hjemme i varmen i sin egen bolig igen, oplyser Bent Højgaard, vagtchef ved Nordjyllands Politi.

Den 60-årige kvinde blev fundet i buldrende mørke kort før klokken 23.

Ifølge DR Nordjylland pakkede hun for to dage siden sit grej og drog ud i skoven. Men torsdag aften ringede hun til sin søn og fortalte, at hun gerne ville hjem - men ikke kunne finde vej ud af skoven.

Sønnen alarmerede derefter politiet, som satte mandskab ind for at finde den formentlig trætte, bange og afkølede kvinde.

Politiet var i telefonisk kontakt med kvinden, men hun anede ikke, hvor hun befandt sig.

Politiet havde svært ved at pejle sig ind på, hvor telefonen sendte fra og derfor blev hundepatruljer sendt til området. En helikopter med varmesøgende udstyr deltog også i eftersøgningen.

Ifølge DR Nordjylland har kvinden tidligere overnattet ude i naturen.

Rold Skov i Østhimmerland tæt på Rebild Bakker strækker sig over næsten 80 kvadratkilometer. Skoven, der ligger cirka 25 kilometer syd for Aalborg, rangerer som den næststørste herhjemme efter Gludsted Plantage ved Silkeborg.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.