Politihunde slog til mod indbrudstyve

Vakse borgere slog alarm ved indbrud i Aalborg, og politihunde fik opsnuset gerningsmændene

Henrik Strømgaard
Arkivfoto: Jan Pedersen
Politiarbejde 16. april 2018 16:34 - Opdateret 16. april 2018 21:55

AALBORG: Vakse borgere og i særdeleshed vakse politihunde kan takkes for, at det er lykkedes Nordjyllands Politi at fange to formodede indbrudstyve.

Søndag aften blev der ringet efter politiet, da borgere havde set to mænd, som var i færd med at begå indbrud på Poul Anker Bechs Vej i Aalborg.

Politiet sendte flere patruljer til stedet og herunder hundepatruljer. Hundene blev sat til at afsøge området, og de fik hurtigt færten af de formodede gerningsmænd og fulgte efter dem.

For enden af duftsporet var to mænd på 30 og 32 år. De havde ikke lige en god forklaring på, hvad de lavede i området. Desuden havde de værktøj på sig, som kan bruges til indbrud, fremgår det af politiets døgnrapport.

Mændene blev anholdt, og det skulle hurtigt vise sig, at der kunne lægges endnu en sigtelse til. Betjentene fandt nemlig en bil i nærheden af, hvor de to mænd blev anholdt. Og da mændene havde nøglen til bilen, blev den grundigt undersøgt. Heri blev der fundet mere værktøj samt hash, kokain og kontanter. Så nu er de to mænd sigtet for både indbrud og besiddelse af euforiserende stoffer.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...