Prominent besøg på Hjørring Kro

Jakob Ellemann-Jensen deltog i den lokale partiforenings nytårskur

Der var fornemt besøg, da Venstres partiforening i Hjørring Kommune holdt nytårskur. Arrangementet, der fandt sted på Hjørring Kro, havde deltagelse af partiformand og forsvarsminister Jakob Ellemann-Jensen. <i>Privatfoto</i>

Der var fornemt besøg, da Venstres partiforening i Hjørring Kommune holdt nytårskur. Arrangementet, der fandt sted på Hjørring Kro, havde deltagelse af partiformand og forsvarsminister Jakob Ellemann-Jensen. Privatfoto

HJØRRING:Der var fornemt besøg, da Venstres partiforening i Hjørring Kommune mandag 16. januar holdt nytårskur. Arrangementet, der fandt sted på Hjørring Kro, havde deltagelse af partiformand og forsvarsminister Jakob Ellemann-Jensen.

Om det skyldtes det prominente besøg - eller menuen, der bestod af dansk bøf med bløde løg - er svært at konkludere entydigt. Men aftenen blev i hvert fald noget af et tilløbsstykke, idet ikke mindre end 140 partimedlemmer deltog i spisningen.

Netop spisningen måtte Jakob Ellemann-Jensen i øvrigt klare i stor hast - og sin tale til hjørringenserne måtte han også holde en time tidligere end planlagt. Det skyldtes, at både TV 2 og DR pludselig meldte deres ankomst. Tidligere på dagen havde statsrevisorerne nemlig rettet skarp kritik mod økonomistyringen i Forsvarsministeriet - og på den baggrund måtte Jakob Ellemann-Jensen stille op til interview.

Jakob Ellemann-Jensen på Hjørring Kro

Det ændrede dog ikke på, at han også nåede at tale til de mange lokale Venstre-medlemmer.

I sin tale understregede Jakob Ellemann-Jensen blandt andet, at han mente hvert et ord, da han inden folketingsvalget fastslog, at han ikke ønskede at samarbejde med Socialdemokratiet. Men da vælgerne havde talt, og Socialdemokratiet ønskede at samarbejde hen over midten, så blev vurderingen i Venstre, at man ville få meget mere indflydelse og meget mere borgerlig politik gennemført ved at gå med i en regering

Udover indlægget fra Jakob Ellemann-Jensen så bød nytårskuren også på taler fra Hjørring Kommunes borgmester Søren Smalbro (V) samt det tidligere folketingsmedlem og nuværende regionsrådsmedlem Anne Honoré Østergaard.

Venstre holder i øvrigt møde igen på Hjørring Kro 27. februar. Til den tid er der nemlig generalforsamling i den lokale partiforening.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.