Politiker til DBU: Forær billetter væk mod Bulgarien

Venstre-politiker Michael Aastrup Jensen håber, DBU vil sikre maksimal opbakning til tirsdagens kamp i Parken.

Politiker til DBU: Forær billetter væk mod Bulgarien

Dansk Boldspil-Union (DBU) bør gøre alt for, at fodboldlandsholdet får den bedst mulige opbakning, når holdet på tirsdag møder Bulgarien i Parken.

Venstres folketingspolitiker, Michael Aastrup Jensen, frygter, at Morten Olsens mandskab kommer til at spille for halvtomme tribuner til den vigtige VM-kvalifikationskamp, da der kun er solgt omkring 12-13.000 billetter.

- Det er rigtig synd, for det danske fodboldlandshold har virkelig brug for opbakning i øjeblikket. Ikke mindst i en kamp, som kan være rimelig skæbnesvanger for os, siger Michael Aastrup Jensen.

- Det er vores nationalhold, så jeg mener, at man bør lære lidt af det, som andre fodbold- og håndboldklubber har gjort, når det er lidt hårdt for holdet.

- Så har man reduceret priserne for at fylde op på stadion eller lukket folk gratis ind for at få maksimal opbakning, når der er brug for det, siger den tidligere Randers-borgmester, der har stillet kulturminister, Marianne Jelved (R), et paragraf 20-spørgsmål.

Michael Aastrup Jensens håb er, at han kan være med til at etablere en dialog mellem DBU og Christiansborg.

- Jeg kan ikke gøre noget politisk, så det her er en opfordring til DBU om, at her burde man have sat prisen ned eller gjort andre ting for at få fyldt op på stadion.

- Selv om vi ikke kan gøre noget politisk, så er det Danmarks nationalhold, og derfor har jeg gjort, hvad jeg kan gøre.

- Nemlig at stille et paragraf 20 spørgsmål til kulturministeren, for jeg mener, at man bør have en dialog med DBU om det her i fremtiden, siger politikeren.

Billetterne til landskampen mod Bulgarien kan købes for 195 kroner for de billigste sæder. De dyreste koster 445 kroner.

Fodboldlandsholdet møder fredag aften Tjekkiet på udebane. Kampen spilles klokken 20.30.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.