København

Politiker ude af Vild med dans

Fruelund i omdans, men hun var bedre end konservativ politiker

10
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Rasmus Jarlov og Mille Funk. Foto: Scanpix

KØBENHAVN:Alvoren gik op for parrene i Vild med dans, da det første par måtte vinke farvel til danseeventyret sidste fredag.

De resterende 11 dansepar har derfor trænet hårdt for at imponere dommere og seere denne fredag, hvor dansene jive, salsa, wienervals og tango igen var på programmet.

På trods af den hårde træning endte det med, at folketingspolitikeren Rasmus Jarlov og partneren Mille Funk måtte forlade det populære danseprogram.

Det skete efter en omdans mod cirkusprinsen Patrick Berdino og danseren Jenna Bagge.

Sidste fredag fik den konservative folketingspolitiker Rasmus Jarlov og partneren Mille Funk et par hårde ord med på vejen fra den erfarne dommer Jens Werner. Denne aften var der dog også en smule ros til parret, der i alt fik otte point. Men det var altså ikke nok.

Håndboldspilleren Katrine Fruelund og dansepartneren Aslak Amtrup endte i omdans i sidste uges program, men denne gang overraskede de særligt én af dommerne.

- Det var dog imponerende. Det må jeg sige. I mine øjne er du den, der har gjort størst fremskridt, sagde Britt Bendixen, der efterfølgende gav parret fire point.

Det lykkedes dog ikke at imponere alle dommerne, men det var nok til, at parret kunne gå direkte videre.

Det var et mere enigt dommerpanel, der roste fodboldhelten John ”Faxe” Jensen og partneren Karina Frimodt for deres wienervals. Fodboldspilleren fik i den grad oprejsning efter sidste uges dans, hvor klappen gik ned midt på dansegulvet. Parret fik i alt 16 point af dommerne, der pointerede, at han ikke lavede en eneste fodfejl i wienervalsen.

Allerbedst gik det sangeren James Sampson og den erfarne daner Mie Moltke, der sammenlagt fik 18 point for deres hurtige jive.

De resterende 10 par kan opleves på dansegulvet næste fredag klokken 20.00 på TV2.

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst