Lokalpolitik

Politiker vil renses

Byrådsmedlem i Rebild Rikke Karlsson (DF) beder nu Statsforvaltningen gå ind i en sag om mystiske henvendelser

Byrådsmedlem i Rebild Rikke Karlsson (DF) beder nu Statsforvaltningen om at undersøge en sag om mystiske henvendelser til en gruppe rådgivere i Center Familie og Handicap
Arkivfoto: Henrik Bo

Byrådsmedlem i Rebild Rikke Karlsson (DF) beder nu Statsforvaltningen om at undersøge en sag om mystiske henvendelser til en gruppe rådgivere i Center Familie og Handicap Arkivfoto: Henrik Bo

REBILD:Byrådsmedlem i Rebild Rikke Karlsson beder nu Statsforvaltning gå ind i sagen om mystiske henvendelser til socialrådgiverne i kommunens Center Familie og Handicap.

Det skriver NORDJYSKE Stiftstidende i dag.
- Jeg har ikke andre muligheder end at bede Statsforvaltningen undersøge sagen til bunds, siger Rikke Karlsson til avisen.
Siden juni har Rikke Karlsson været under mistanke for at have ringet til rådgiverne i kommunens Center Familie og Handicap og stillet spørgsmål om den nye ledelse.
Når Rikke Karlsson beder Statsforvaltningen undersøge sagen, skyldes det, at borgmester Anny Winther (V) ifølge Rikke Karlsson har brudt en aftale, der skulle have renset hende for mistanke i sagen.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.