Ålbæk

Politikere bakker op om Farm Fun-projekt

Politikerne har en tro på, at projekt med 70 ferieboliger kan realiseres

Hvis de 70 ferieboliger bliver virkelighed, så bliver der formentlig endnu flere gæster her hos Farm Fun.Arkivfoto: Carl th. Poulsen

Hvis de 70 ferieboliger bliver virkelighed, så bliver der formentlig endnu flere gæster her hos Farm Fun.Arkivfoto: Carl th. Poulsen

AALBÆK:70 ferieboliger ved Farm Fun er rykket et stort skridt nærmere. Et flertal i plan- og miljøudvalget har nemlig nikket ja til projektet.

Som man forleden kunne læse her i NORDJYSKE, så planlægger ejeren af Farm Fun ved Aalbæk - Søren Kristensen - at udvide sine aktiviteter med de 70 nye ferieboliger.

Ferieboligerne er planlagt på et areal umiddelbart syd for Farm Fun, hvor der også skal være restaurant, wellnesscenter og aktivitetshal.

Med krakkede projekter som eksempelvis Palm City og skibakken i frisk hukommelsen, så kunne man godt frygte for, om idéerne omkring Farm Fun kunne lide samme skæbne. Den bekymring deles dog på ingen måde af formanden for plan- og miljøudvalget, John Christensen (V)

- Når jeg ser og hører om det her projekt, så tror jeg på, at der er gode muligheder for, at det kan realiseres.

John Christensen har en forventning om, at masser af udlændinge - blandt andet fra Norge - vil efterspørge ferieboligerne. Søren Kristensen har nemlig nære relationer til Norge.

- Og så må man jo sige, at det her projekt er noget, der passer særdeles godt til et af vores fire vækstspor i kommunen - nemlig turistdelen.

Modstand mod projektet

Ikke alle medlemmer af plan- og miljøudvalget kunne gå ind for at sende forslaget i offentlig høring.

SF’s Paul Rode Andersen var nemlig imod, idet de 70 ferieboliger ligger indenfor 300 meter af et stykke skov på den anden side af Skagensvej. Dermed overskrides den såkaldte "skovbyggelinje".

- Vi kan ikke bakke op bag et så kolossalt indgreb i naturen, skriver Paul Rode Andersen i en mail til NORDJYSKE - og henviser desuden til, at projektet er vokset med mere end 1000 kvadratmeter, siden sagen senest var i byrådet (i 2011).

John Christensen har dog ingen forventning om, at skovbyggelinjen kommer til at standse projektet.

- Der dispenseres fra skovbyggelinjen gang på gang. Og går man eksempelvis bare lige nord for Knasborg Å, så har man campingpladsen samt et boligområde, som vi udlagde for 2-3 år siden. Så jeg tror ikke, at det bliver noget problem.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.