Politikere kan ikke enes om elløbehjul i København

Københavns Borgerrepræsentations teknik- og miljøudvalg er ikke blevet enige om nye regler for elløbehjul.

KØBENHAVN:Københavns Kommunes teknik- og miljøudvalg forlader mandag aften forhandlingsbordet uden at nå til enighed om nye regler for elløbehjul i kommunen.

Det fortæller Mette Annelie Rasmussen, der er gruppeformand for Radikale Venstre i Københavns Borgerrepræsentation.

Konservative satte et stop for forhandlingerne, efter det viste sig, at der var et flertal for for et forbud mod elløbehjul i byen.

Dermed går forhandlingerne videre til Københavns Borgerrepræsentation.

- Jeg er utroligt skuffet over de partier, som de facto i dag har præsenteret os for en løsning, der betyder, at der ikke skal være løbehjul i København, siger Mette Annelie Rasmussen til Ritzau.

Mette Annelie Rasmussen så gerne, at man indførte en model, hvor elløbehjul fik parkeringspladser i byen. Hun mener, det kunne få bugt med problemet med de mange løbehjul, der ligger og flyder i gaderne.

- Vi havde håbet på, at vi kunne nå hinanden i en eller anden fornuftig løsning, der gav mulighed for at regulere skarpt på parkering, miljø og brug af byens rum, men det var der ikke appetit på fra socialdemokraterne, siger hun.

Hun oplyser, at Socialdemokratiet til mødet har foreslået et delvist forbud af elløbehjul, der gælder i Indre By og brokvartererne.

Der er imidlertid ikke nervøsitet at spore ved teknik- og miljøborgmester Ninna Hedeager Olsen (EL).

- Det virkede som om, at de partier, vi stemte sammen med i dag, var enige med os og også bliver ved med at mene det, når vi tager diskussionen for åbne døre i Borgerrepræsentationen, siger hun.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.