Morsø

Politikere vil friholde Bjergby for molerkørsel

Lastbiler med moler skal ikke køre gennem Bjergby. Foto: Gerda Buhl Andersen

Lastbiler med moler skal ikke køre gennem Bjergby. Foto: Gerda Buhl Andersen

Af Carsten Tolbøll

ctb@mf.dk

MORS:Morsø Kommunes udvalg for teknik og miljø vil ikke tillade kørsel med moler gennem Bjergby. I går behandlede udvalget sagen på et ekstraordinært møde. Formanden Meiner Nørgaard (DF) siger:

- Uden at foregribe begivenhedernes gang kan jeg sige, at det er udvalgets hensigt at sørge for, at transporterne af moler kommer til at foregå på den måde, hvor færrest mulige mennesker føler sig generet af dem. For at opfylde det krav er det udvalgets hensigt at sørge for, at transporterne kommer til at gå uden om Bjergby, siger Meiner Nørgaard.

De begivenheder, han omtaler, er den forestående høringsfase. Uden at ændre i forvaltningens oplæg sendte udvalget i går forslag til Kommuneplantillæg nr. 1, miljørapporten - også kaldet vvm-redegørelsen - og udkast til en råstoftilladelse til virksomheden Damolin ud i otte ugers offentlig høring. Kun Anna Noe Bovin (S) tog forbehold:

- Jeg synes ikke, at sagen er tilstrækkeligt belyst. Derudover har jeg ikke flere kommentarer, siger Anna Noe Bovin. Hendes partifælle, næstformand Viggo Vangsgaard, var forhindret i at deltage i mødet i går.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst