Politikere vil vride armen rundt på Ø. Jølby Vandværk

Morsø Kommunalbestyrelse har sendt et lokalplanforslag for Poulsen Dalsvej i høring. Det vender tilbage til den oprindelige helhedsplan for et omstridt område

Carsten Tolbøll
Det faldefærdige maskinhus ser endnu værre ud i dag, hvor ruderne er smadret og bygningen hegnet ind. Arkivfoto: Bo Lehm
Morsø 1. september 2016 12:49

NYKØBING/ØSTER JØLBY: - Jeg lavede oprindeligt en alternativ løsning, hvor vandværket fik indkørsel og et areal til rådighed. Men da det blev sendt i høring, vendte de andre interessenter tommelfingeren nedad. Så det lokalplanforslag, der nu er sendt i høring, er faktisk det oprindelige forslag.

Sådan siger arkitekt Frede Hoeneveld, Team Plan i Morsø Kommunes Natur og Miljø-forvaltning. I denne uge godkendte kommunalbestyrelsen lokalplanforslaget for en helhedsplan for Poulsen Dalsvej og sendte det i de obligatoriske otte ugers høring.

Sagens udgangspunkt var tre gamle huse i det centrale Øster Jølby, som der af forskellige årsager ikke kunne findes anvendelse for. De to er nu revet ned og grundene er blevet til bypark og ekstra parkering for Super Brugsen Øster Jølby, der har planer om at udvide sin butik på området. Lokalplanforlaget åbner op for at bygge 400 kvadmeter.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...