Politireformen skaber utryghed

Følgevirkningerne af den ny politireform kan snart mærkes i Hanstholm, hvor den lokale politistation lukker til november. Og det skaber utryghed blandt borgerne i byen, viser en rundspørge foretaget af Thisted dagblad

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

Politiets skilt har en præventiv virkning i sig selv i en by - også selv om stationen er lukket om aftenen og i weekenden, mener bestyrer Arne Silkjær på Hanstholm Sømandshjem, der selv har haft brug for at kalde på ordensmagten. Foto: Christina Larsen.

En rundspørge, Thisted Dagblad har foretaget, viser, at politireformen skaber stor utryghed og dermed utilfredshed hos beboere og erhvervsdrivende i Hanstholm: - Det er det helt modsatte, der nu sker – af, hvad man lovede os med politireformen, siger Børge Kristensen, der er formand for Hanstholm Beboerforening, som tilføjer: - Dette er ikke godt for byen! Vi har brug for et lokalt politi med de mange turister og færgegæster, vi har her. Til november lukker den lokale politistation i Hanstholm, har politidirektør Jens Kaasgaard, Midt- og Vestjyllands Politi bestemt. Det sker, når den sidste landbetjent, Poul-Martin Schurmann, går på pension.