Polsk keeper skal prøvetræne i VH

Samarbejde med Nordjyllands Idrætshøjskole skal sende flere talenter til Vendsyssel Håndbold

VH-direktør Jan Hansen ser frem til et øget samarbejde med Nordjyllands Idrætshøjskole.Arkivfoto: Peter Broen <i>Peter Broen</i>

VH-direktør Jan Hansen ser frem til et øget samarbejde med Nordjyllands Idrætshøjskole.Arkivfoto: Peter Broen Peter Broen

FREDERIKSHAVN:Et øget samarbejde mellem Nordjyllands Idrætshøjskoles håndboldlinje og Vendsyssel Håndbold har i første omgang ført til, at 1. divisionsklubben får en polsk ligaspiller til prøvetræning mellem jul og nytår.

- 22-årige Marta Pietrzak skal begynde på højskolen i Brønderslev efter nytår, og det har givet os mulighed for at se hende an, fortæller VH-direktør Jan Hansen.

Vendelboerne har et akut behov for at få tilknyttet yderligere en keeper til holdet udover 18-årige Line Hedegaard.

- Vi har både Christine Madsen og Mie Larsen ude med skader, og igennem et halvt år er det ikke optimalt med kun en keeper, og derfor er vi meget glade for, at samarbejde med Nordjyllands Idrætshøjskole giver os denne mulighed.

- På højskolen i Brønderslev har lærer Hans Hessellund en meget stor kontaktflade indenfor den internationale håndboldverden, og i et samarbejde vil vi forsøge at trække endnu flere håndboldtalenter til landsdelen.

Den polske keeper vil i bedste fald være spilleklar for VH i midten af januar.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.