Polsk landstræner er tilfreds med et point

Landstræner Franciszek Smuda glæder sig over, at Polen fik skrabet et point hjem i EM-kampen mod Rusland.

Polsk landstræner er tilfreds med et point

Den polske landstræner, Franciszek Smuda, må fortsat vente på den første polske sejr ved EM i fodbold, men han er alligevel tilfreds med 1-1-resultatet mod Rusland tirsdag aften i Warszawa.

- Det var min drøm, at vi ikke tabte, og det gjorde vi ikke, siger landstræneren ifølge nyhedsbureauet AFP.

Han så sit hold dominere de stærke russere i store dele af kampen, og i anden halvleg fik Polen udlignet efter russisk pauseføring.

- Det var en god kamp. Alle spillerne gjorde, hvad de kunne. Ikke alle er perfekte, og disse fejl kommer til at ske, siger Franciszek Smuda med henvisning til den dårlige opdækning ved Alan Dzagoevs scoring for Rusland.

Polens anfører, Jakub Blaszczykowski, stod for den meget flotte udligning efter 57 minutter.

Målscoreren er optimistisk før Polens sidste gruppekamp mod Tjekkiet, selvom polakkerne efter to uafgjorte kampe skal vinde for at gå videre til kvartfinalerne.

- Vi viste, at vi var i stand til at spille god fodbold mod et så godt hold som Rusland. Med den støtte, vi fik i dag fra fansene, kan vi opnå meget, siger Jakub Blaszczykowski.

Selvom Rusland fører gruppe A og er sikker på avancement til kvartfinalerne med uafgjort mod Grækenland i den sidste gruppekamp, så er anfører Andrei Arshavin ikke tilfreds.

- Efter pausen spillede vi for løst og tillod polakkerne at svare igen på farlige kontraangreb, siger den russiske anfører.

Opgøret blev skæmmet af optøjer i Warszawa før kampen.

Rusland fører gruppe A med fire point, et flere end Tjekkiet på andenpladsen.

Polen har to point, mens Grækenland er sidst med et point.

/ritzau/