Pop-guldfugl er dobbelt så rig som Beyoncé

Den unge sangerinde Taylor Swift havde et yderst profitabelt 2013. Hun er endnu engang den bedst betalte musiker i Amerika.

Sangerinden Taylor Swift er vant til at ligge helt i toppen af de amerikanske hitlister. Men nu er hun også landet i toppen af en anden hitliste - denne gang for alle de penge, der i løbet af sidste år raslede ind på den unge sangerindes bankkonto.

Hun er nemlig havnet på førstepladsen af Billboard's Top 40 Money Makers List, som opgør hvilke amerikanske kunstnere, der har haft den største indtjening i det forløbne år. Det skriver Billboard.

I 2013 alene tjente den 24-årige Swift intet mindre end 39.699.575,60 dollar, 213 millioner danske kroner, på pladesalg, turnéer, sponsorater og merchandise.

Den betragtelige indkomst er dobbelt så stor, som det beløb kollegaen Beyoncé tjente samme år.

Ifølge Billboard er det sangerindens "Red"-turné, der har gjort det største bidrag til sangerindes overvældende indkomst. Førstepladsen som bedst tjenende kunstner er dog ikke fremmed for Taylor Swift. Også i 2012 var hun den kunstner, der fik flest kroner i kassen. Dengang var det turnéen for hendes andet album "Fearless", der var den store pengemaskine.

Her kan du se hele listen over de bedst betalte musikere i 2013:

1. Taylor Swift

2. Kenny Chesney

3. Justin Timberlake

4. Bon Jovi

5. Rolling Stones

6. Beyoncé

7. Maroon 5

8. Luke Bryan

9. Pink

10. Fleetwood Mac

Newspaq

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.