Popdiva hyldes og sables for show

Anmelderne giver både to og fem stjerner til Beyoncé, der søndag aften indtog Parken med en koncert propfuld af hits.

Verdensstjernen Beyoncé kan synge, danse og performe. Det er anmelderne enige om. Men der er delte meninger om, hvor godt det fungerede søndag aften ved koncerten i Telia Parken i København.

Ekstra Bladets anmelder Thomas Treo er langt fra imponeret. Han kalder den amerikanske superstjernes optræden for "sygelig" og "forrykt".

- Det var en humorforladt blanding af modeopvisning, præsidentkampagne, reklamefremstød og skønhedskonkurrence, men der blev også spillet musik. Sådan da, skriver anmelderen, der kvitterer med to ud af seks stjerner.

Han bider særligt mærke i, at Beyoncé "serverede et absurd selvforherligende megashow", der var på grænsen til det robotagtige.

Samme iagttagelse har BT's anmelder gjort sig.

- Den pop-perfektionistiske menneskemaskine Beyoncé Knowles-Carter leverede som forventet en vokalmæssig overskudspræstation. Men nogle af de meget store, dybe og yderst private følelser fra mesterværk-albummet "Lemonade" udeblev fuldstændigt.

- I stedet kørte den stilbevidste texaner den af på rutinen og undlod af vise sine sårbare sider frem, lyder det fra BT's Nanna Skov, som giver dobbelt så mange stjerner som Ekstra Bladets anmelder med fire ud af seks stjerner.

Metroxpress' anmelder er anderledes begejstret.

- Beyoncé sang fantastisk, lyden i Parken var fantastisk, det hele var fantastisk, skriver Kristian Dam Nygaard.

Han giver showet fem ud af seks stjerner trods "halvkedelige passager".

- Beyoncé er en performer af en anden verden. Koreografien sidder konstant lige i skabet. Hun fægter som en kvindelig Michael Jackson med militaristisk præcision, og var det ikke for de få gange, hvor hun ikke kunne holde et smil tilbage, skulle man tro, hun var en iskold robot sat på jorden for at sætte samtlige mænd på plads, skriver han.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.