Popidol donerer formue til musikterapi

Et børnehospital i Pennsylvania har fået en gavmild donation fra den kendte sangerinde Taylor Swift.

Hvis de indlagte på børnehospitalet i Pennsylvania ikke var Taylor Swift-fans før, så er de det nok nu.

Den succesrige "Red"-sangerinden har nemlig lige doneret 50.000 dollar (knap 300.000 kr.) til hospitalets nye musikprogram. Det skriver Female First.

Programmet, hvor patienter skal eksperimentere med at lave deres egen musik, har til formål at forbedre den mentale tilstand hos børn og unge, der lider af cancer.

- Vi kan ikke komme i tanke om en bedre måde at anvende Taylor Swifts donation på, end at udvikle vores børne- og ungdomsinitiativ i forhold til at støtte trivslen hos teenagere med kraft, siger programkoordinator på Cancer-centret, Lamia Barakat til Female First.

Også CEO for den medicinske afdeling, Steven M. Altschuler, er taknemmelig for den gavmilde gave til hospitalets musikterapi-program.

- Taylor Swifts donation vil hjælpe mange patienter til at holde humøret oppe igennem den svære sygdom. Taylor Swifts musik er allerede en kilde til inspiration for mange af vores unge patienter, siger han til magasinet.

Men mens de unge amerikanske cancerpatienter kan glæde sig over teenageidolets nye, positive indflydelse på deres liv, må andre Taylor Swift-fans gå skuffede i seng.

Den kendte sangerinde har nemlig netop aflyst sin forestående koncert i Bangkok i Thailand. Aflysningen kommer efter det nylige militærkup i landet.

Taylor Swift udtrykker sin store sorg over den aflyste koncert på Twitter, hvor hun sender en dybfølt hilsen til sine skuffede fans i Thailand.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.