Popsild trumfede Bieber i 2013

Sangerinden Katy Perry fik flere nye Twitter-følgere end nogen anden kendis i 2013.

Popsild trumfede Bieber i 2013

15 Millioner. Så mange flere følgere fik Katy Perry på Twitter i 2013.

Dermed er Katy Perry den kendis, der har fået flest nye Twitter-følgere i 2013, og hun er nu oppe på 48,5 millioner følgere på det sociale medie. Det skriver Female First.

Ifølge Twitter er popstjernen Justin Bieber endt på en andenplads med 13,8 millioner nye følgere, så han nu er på 47,8 millioner følgere.

En anden statistik udgivet af Twitter viser, at Kanye Wests "Yeezus"-album er det album, der blev skrevet mest om på det sociale medie. Albummet er blevet nævnt i 4,4 millioner tweets, skriver Female First.

Andre bemærkelsesværdige Twitter-statistikker viser, at boybandet One Directions små beskeder er blevet gengivet fire ud af fem gange, mens Kanye Wests og Kim Kardashians baby, North West, var et af de mest populære samtaleemner, hvis man kigger på hashtags.

Skandale-sangerinden Miley Cyrus blev også nævnt en del gange på Twitter i 2013. Hendes musikvideo til "Wrecking Ball", hvor hun blandt andet sidder nøgen på en murbrækker, blev nævnt 8,1 millioner gange, mens hendes optræden til MTV Video Music Awards kastede 18,5 millioner tweets af sig.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.