Popstjerne forgylder hospital som tak

Sangerinden Taylor Swift har givet en donation til det hospital, der reddede hendes etårige gudsøn sidste år.

Taylor Swift Foto: Reuters/Lucas Jackson

Taylor Swift Foto: Reuters/Lucas Jackson

Popsangerinden Taylor Swift skovler penge ind på sin musik og sine optrædener i hele verden, men hun er bestemt ikke bleg for at give noget videre til velgørende formål.

Hendes seneste donation står hitmagerens hjerte særligt nær. Sangerinden har nemlig doneret en stor pose penge til det hospital, der for omkring et år siden reddede hendes lille gudsøn, Leo Thames. Det skriver mediet Etonline.

Country-crooneren har ikke selv fortalt om donationen, men skuespillerinden Jamie King, der er mor til Leo Thames, vil ikke lade den store gave gå ubemærket hen.

Derfor har King delt den hjerteskærende historie om sønnens operation, da han var bare 20 uger gammel, på det sociale medie Twitter. Hun sender samtidig en hyldest til Taylor Swift.

- Han (Leo Thames, red.) gennemgik en stor hjerteoperation. Det var skrækkeligt for os som forældre og for vores familie. Kun vores bedste venner vidste det. Jeg følte, at jeg var nødt til at beskytte ham i frygten for det uvisse. Frygten for, at han ikke ville klare det, skriver Jamie King.

Men den lille purk klarede sig gennem operationen, og i juli kunne han fejre sin etårs fødselsdag. Det var i den anledning, at 26-årige Taylor Swift donerede penge til hospitalet Cedars-Sinai Medical Center i den lille drengs navn.

- Som gudmor til Leo Thames gav hun på hans fødselsdag en utrolig donation til de mennesker, der reddede hans liv, skriver Jamie King i billedet på Twitter.

- TS (Taylor Swift red.) vidste, at det at give tilbage, var den største gave, nogen kunne give os. Både til Leo Thames og alle andre med hjertesygdomme, skriver hun.

Jamie King fortæller desuden, at Leo Thames i dag er en sund og rask dreng.

Se opslaget her: https://twitter.com/jaime_king?lang=da

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.