Popstjerne overrasker igen: Jeg er feminist

Popkometen Miley Cyrus har twerket sig til hele verdens opmærksomhed. Nu vil hun bruge opmærksomheden til at give unge piger selvtillid.

Hun har delt vandene med sit nye sexede image.

Men når sangerinden Miley Cyrus i denne måned indleder verdensturnéen "Bangerz Tour", så er det særligt pigerne, der har noget i vente.

Det fortæller sangerinden i et interview med avisen Toronto Sun.

Cyrus, som opfatter sig selv som feminist, vil nemlig gerne bringe netop den energi ind i koncertoplevelsen under sin turné.

- Jeg tror, der er noget særligt specielt for piger, som kommer og ser koncerten, siger hun og fortsætter:

- Jeg tror, det bliver et virkelig godt show, som finder sted på et virkelig vigtigt og stærkt øjeblik i mit liv, og det vil jeg gerne dele med andre mennesker, siger sangerinden.

Der har været forlydender om, at den 21-årige Cyrus har nedlagt et twerkingforbud over for sig selv. Og det er da også hendes evner som sangerinde, som hun vil have skal stå tilbage, når turnéen er ovre, siger hun.

- Jeg vil gerne have, at folk skal gå derfra og tænke: "Okay, hun gjorde nogle skøre ting, men i sidste ende handlede det om hendes stemme". Det vil jeg virkelig gerne fokusere på, siger Miley Cyrus, som dog ikke afviser, at der vil være rigeligt med gakkede indslag under hendes show.

- Jeg har helt klart nogle skøre rekvisitter med, siger hun. 

Den verdensomspændende "Bangerz Tour" starter den 14. februar i Vancouver, Canada. Den 4. juni lægger Miley Cyrus og hendes følge vejen forbi København, hvor hun giver koncert i Forum.

Newspaq

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst