Popstjerne til de unge: I vil begå fejl

Den danseglade popstjerne Justin Timberlake modtog søndag en helt særlig ærespris, og han havde et særligt budskab til de unge.

Justin Timberlake Foto: Free/Chris Pizzello

Justin Timberlake Foto: Free/Chris Pizzello

- I vil begå fejl hen ad vejen. Det har jeg gjort mange gange, men hvad vi gør efter den fejl, er sådan, vi skaber historie, for intet er umuligt. Vær søde ved jeres forældre. Jeg håber, min søn ser det her en dag. Forældre er heller ikke perfekte, men de har været igennem denne film før og elsker jer mere, end I kan forestille jer.

Popstjernen Justin Timberlake havde et følelsesmæssigt budskab på hjerte, da han søndag aften amerikansk tid modtog æresprisen til prisuddelingen "Teen Choice Award", hvor stjernen blev hyldet for sit musikalske bidrag til historien gennem det seneste årti.

I den anledning fandt den 35-årige hitmager det passende at dele sin livserfaring med det unge publikum, som overværede showet. Det skriver E! News.

- Som en tidligere teenager, der tog et par valg hen ad vejen, er jeg her for at fortælle jer, at I, og jeres valg, betyder noget, sagde Justin Timberlake efter at have modtaget æresprisen.

Hans budskab til ungdommen var, at intet i verden er umuligt.

- Vær den bedste generation til dato, lød opfordringen fra den populære "Can't Stop The Feeling"-sanger, der også står bag hits som "Cry Me a River" og "SexyBack".

Efter showet takkede Justin Timberlake for sit nye trofæ på sin Instagram-profil.

- Tak Kobe Bryant og Teen Choice, hvilken ære, skriver stjernen til et billede af ham og den tidligere basketballstjerne Kobe Bryant, som var på scenen for at overrække prisen.

Justin Timberlake modtog æresprisen "Teen Choice Decade Award".

Se popmusikerens billede fra prisuddelingen på Instagram her: https://www.instagram.com/p/BIjb6hFhgAX/?taken-by=justintimberlake

/ritzau/FOKUS

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.