Populær online vvs-forhandler udvider med butikker

Har kæmpe markedsandel men vil nu også have fysiske butikker

BilligVVS sidder solidt på markedet men vil nu også have fysiske butikker.

BilligVVS sidder solidt på markedet men vil nu også have fysiske butikker.

DANMARK:E-handelsvirksomheden BilligVVS sidder solidt på onlinemarkedet for vvs-artikler til private i Danmark. Virksomheden vurderer selv, at den har en markedsandel på 60 procent efter at have købt sin største konkurrent i juni sidste år.

Derudover ser virksomheden en stigning i onlinemarkedet på 15 procent om året, men det er kun en sjettedel af omsætningen på det skandinaviske marked på 7,5 mia. kroner, der er flyttet ud af butikkerne, så nu vil BilligVVS gerne flytte ind, skriver Licitationen - Byggeriets Dagblad.

Direktør i BilligVVS Peter Krøjgaard mener, at der skal fysiske butikker til, hvis virksomheden for alvor skal lege med blandt de store.

- Vi er super stærke online, men vi har ikke noget setup med fysiske butikker, og der kunne godt være nogle muligheder for at bygge noget endnu stærkere i samarbejde med andre partnere, siger han.

Online og butikker smelter sammen

Visionen er klar. Onlinedelen skal smelte sammen med det fysiske.

- Man står stærkt, hvis kunden kan komme ud og mærke og føle produktet, og har alle muligheder i forhold til både bestilling og leverance - både i butikken og online, så grænserne flyder ud, siger han.

- Der er mange muligheder, så spørgsmålet er bare, om vi skal nå dem organisk, eller om vi skal indgå i nogle partnerskaber for at få mere fart på, siger Peter Krøjgaard.

Billig VVS er nordisk markedsleder. Virksomheden landede et bruttoresultat på 35 mio. kroner og et resultat på 13 mio. kroner i 2014 og har oplevet en vækst i både top- og bundlinje i første kvartal af 2015.

- Hvis afsenderen har indsat link i artiklen, opfordres der til altid at inkludere dette ved videreudnyttelse.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.