Populær popsanger snydt af ”Clara Maria”

Mads Langer skrev to sange til person, der på Instagram udgav sig for at være en dødeligt syg af kræft

Anders Green
Mads Langer blev lige som tusindvis af andre snydt af den fiktive Instagram-profil. Foto: Scanpix
Aalborg 9. juli 2015 11:23

AALBORG: Han skrev to sange til en ung kvinde, som han troede var dødeligt syg af kræft. Men ligesom tusindvis af andre blev den populære popsanger Mads Langer snydt af den person, der på Instagram udgav sig for at være en 21-årig kvinde, der var indlagt på Aalborg Universitetshospital.

På Instagram-profilen ”Kemoland” beskrev en person, som kaldte sig ”Clara Maria”, om sin kamp mod kræften, og ikke færre end 18.000 personer fulgte med i de rørende indlæg.

Det fremgik også, at ”Clara Maria” døde natten til tirsdag. Siden har det dog vist sig, at profilen var falsk, og at Aalborg Universitetshospital ikke kendte til en patient med det navn og sygdomsforløb.

Popsanger Mads Langer blev revet med at ”Clara Marias” skriverier, og han skrev endda to sange til hende.

Nu erkender han lige som alle andre, der fulgte med i opdateringerne på Instagram, at han blev holdt for nar.

På sin Facebook-profil skriver Mads Langer:

”Jeg må med tristhed erkende, at jeg som mange andre er blevet spundet ind i en historie, som ikke er sand. Jeg er blevet rørt til tårer og har involveret mig dybt og følelsesmæssigt over længere tid med et fiktivt menneske og en fiktiv familie til en opdigtet terminal kræftsyg pige. Jeg har skrevet to sange til den fiktive Clara Maria. Mine følelser har været ægte og jeg vil gerne omdøbe min sang til ”Dancing Away From The End” og dedikere den til alle, der er berørt af kræft på den ene eller anden måde. Jeg vil gerne opfordre alle til at lade være med at hade i den her sag. Den er ulykkelig for alle, og jeg er helt sikker på, der ikke er nogen, der har villet det ondt!”

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...