Brønderslev

Populært jazz-arrangement

Klub fejrede 50 år med deltagelse i jazz-arrangement

2
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Rikke Mølgaard var solist.

BRØNDERSLEV:11 ansatte fra det tidligere dommerkontor i Brønderslev fejrede 50-års jubilæum i forbindelse med frokostjazz-arrangementet i Den Runde Pavillon i Brønderslev.

Det begyndte som en syklub i 1966, og siden har de ansatte holdt sammen. Hovedparten er forlængst gået på pension, men alligevel holder de sammen. Kun to af medlemmerne er aktive på dommerkontoret i Hjørring.

Der var fest og stemning i Den Runde Pavillon, da Kansas City Stompers gik på scenen. Rikke Mølgaard var med som solist. soulsangerinden har været i så fornemt selskab som Big Fat Snake, Johnny Madsen, Johny Logan, Stig Rossen, Danmarks Radios underholdningsorkester. Mange af deltagerne i jazz-arrangementet er gengangere.

Dansegulvet blev flittigt benyttet.

Det er BI’s Venner, der har gjort frokostjazz til en tradition. På opfordring holdes til foråret en koncert med Advokatens New Orleans Jazz Band fra Brønderslev. Det sker 11. marts.

- Vi har mange, der har efterspurgt, at Advokatens New Orleans Jazz Band vender tilbage, fortæller Søren Ø. Christensen fra BI’s Venner.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.