Portugisisk komet: Kritikken gør os stærkere

Renato Sanches blev kåret til kampens spiller, da Portugal sendte Polen ud af EM i kvartfinalen.

Poland v Portugal - EURO 2016 - Quarter Final Foto: Reuters/Christian Hartmann

Poland v Portugal - EURO 2016 - Quarter Final Foto: Reuters/Christian Hartmann

Renato Sanches er 18 år, men har allerede kostet Bayern München 260 millioner kroner.

Torsdag aften viste den unge portugiser hvorfor, da han blev kåret til kampens spiller i kvartfinaleopgøret ved EM mellem Polen og Portugal, hvor han også blev noteret for Portugals udligning til 1-1 i den ordinære spilletid.

Det betød forlænget spilletid og straffesparkskonkurrence, og her viste den unge midtbanespiller igen kølighed, da han scorede et af Portugals fem mål i straffesparkskonkurrencen, som endte med sejr og en semifinaleplads til Portugal.

Renato Sanches var efter sejren stolt, selv om Portugal nu er i semifinalen uden at have vundet en kamp ved EM i ordinær tid. Det har medført kritik af mandskabet.

- I øjeblikket går det godt for holdet. Vi gav vores bedste på banen, og kritik gør os kun stærkere. Vi er ligeglade med, at folk kritiserer os, for vi er i semifinalen.

- Det er et fantastisk øjeblik for holdet og for mig med scoringen. Jeg er glad for at være kampens spiller igen, men det individuelle kommer efter holdet, siger Renato Sanches ifølge uefa.com.

Renato Sanches' scoring i kvartfinalens ordinære spilletid betød, at han blev den tredje-yngste målscorer ved en EM-slutrunde.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.