Portvin og gode historier

Rene Hjørnet Jensen bød på god mad og røde dråber.
1. november 2016 09:58

Forleden indtog portvins-elskere Tinghuset i Fjerritslev til sidste plads. Bag aftenen stod Renes Vin & Grønt, som i aftenens anledning havde inviteret portvinseksperterne Tim Petersen og Torsten Vendelbo fra firmaet Best Selection. De to eksperter guidede igennem smagningen samtidig med, at de fortalte historier fra den smukke Douro Dal, hvor verdens bedste hedvine skabes. Tim Petersen og Thorsten Vendelbo har rejst i Douro Dalen flere gange, og de repræsenterer begge det eneste dansk ejede Portvinshus Quinta do Pego, og de har været med både i etableringen og udviklingen af Huset. Quinta do Pego er på rekordtid kommet blandt portvinseliten, og husets historie går langt tilbage i tiden. I løbet af aftenen smagte gæsterne nogle af de bedste portvine i verden, dertil blev serveret ost og tapas, og ingen gæst gik hjem uden viden om, at Portvin er en type vin, der kan benyttes ved rigtig mange forskellige lejligheder - som velkomstdrink, til maden, til desserten og til kaffen.

- Smagsaftener i det smukke tinghus kombineret med fortællinger har åbenbart bidt sig fast, konstaterer Rene Hjørnet Jensen efter endnu en succesfuld aften med travlhed og alt udsolgt.

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...