Positivt møde om job

Tro på fremtidig beskæftigelse for 15 ansatte efter lukning af plejehjem

- Det ser lovende ud, mener FOA-afdelingsformand i Brønderslev, Birger Lyngholm Thomsen. Arkivfoto: Henrik Louis <i>Pressefotograf Henrik Bo</i>

- Det ser lovende ud, mener FOA-afdelingsformand i Brønderslev, Birger Lyngholm Thomsen. Arkivfoto: Henrik Louis Pressefotograf Henrik Bo

peder.pedersen@nordjyske.dk BRØNDERSLEV/ASAA: Ingen ved endnu præcis, hvornår plejehjemmet Tonnishave i Asaa lukker, og det skaber stor usikkerhed hos de 15 ansatte, fortæller fagforeningen FOA.

Men efter det første møde mellem FOA og Brønderslev Kommune er der måske grund til lidt optimisme.

- Jeg føler, at vi er meget tæt på at have fået en garanti for, at der også efter lukningen vil være enten arbejde eller måske efteruddannelse til de ansatte, siger FOA-afdelingsformand Birger Lyngholm Thomsen.

- Vi vurderer også mødet positivt. Vi kan ikke her og nu give en garanti for beskæftigelse og heller ikke love, at alle kan få lige præcis det ønskede job. Men vi bestræber os på så vidt muligt at få alle omplaceret, og jeg synes det ser ganske lovende ud, siger Jens Davidsen, stabschef for økonomi og it, Brønderslev Kommune.

Der er nu aftalt et orienteringsmøde for de ansatte samt løbende møder om de ansattes fremtid mellem kommunen og FOA, mens der ventes på lukningen af plejehjemmet.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.