Postcaféen skilter sig ud

To år efter starten kan Postcaféen stadig finde ny måder at øge salget

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

- Fødevarekontrollen har været utrolig hjælpsom, understreger Helle Kjersing Sørensen. arkivfoto: Lars pauli

TERNDRUP:Posten skal jo som bekendt ud. Hver dag. Og for Helle Kjersing Sørensen, gælder det maden, som hun nu har tilbudt på utraditionel vis i Postcafeen, indrettet i det gamle posthus. Seneste påfund er store røde skilte, som gør opmærksom på madstedet, hvor man kan få madpakker, burgere og forskellige menuer. - Jeg har fået lov af lodsejerne, forsikrer hun med godt humør. Fra starten var det meningen, at publikum ikke blot kunne købe sig noget god og billig mad i Postcafeen, publikum skulle såmænd også kunne købe den stol de sad på. - Hvordan er det så gået? - Jeg har solgt et par borde og fire-fem stole, vi har jo også udstilling af forskellige kunstnere som har deres værker til salg her, fortsætter Helle Kjersing Sørensen. Ros til fødevarekontrol Siden starten for to år siden er cafeen udvidet. Lejligheden ved siden af er inddraget, sådan der er blevet et lokale mere og et nyt toilet. - Så snart her kan været flere personer, skal der også flere toiletfaciliteter til, konstaterer cafemutter. I det spørgsmål roser hun meget Fødevarekontrollen. - I hvert fald hende fra kontrollen, vi har haft med at gøre. Hun har været utrolig hjælpsom og gjort opmærksom på, hvad vi skulle huske, når vi lavede om, fortsætter Helle Kjersing Sørensen, der kvittede sit gamle job som pædagog for at starte cafeen med god hjælp fra sin mand, tidligere smed Jørgen Juul Jensen, der dog er sygemeldt med en dårlig ryg efter en uheldig rygoperation. Seneste tiltag er tilbud om to forretter, to hovedretter og to deserter, som man selv kan sætte sammen som man vil. Stadig rimelige priser Fra starten bebudede Helle Kjersing at priserne skulle være lave sådan folk ville komme og opdage, at kvaliteten også var i orden. - Så kan jeg altid senere sætte priserne op, udtalte hun for to år siden. I dag er prisen på burgere og flûtes kun steget to kroner. Madpakker koster stadig 30 eller 40 kroner, mens en middag er steget tre kroner til 48 kroner. Og i dag er syv personer ansat til hjælp, omregnet i fuldtidsstillinger svarer det til tre personer eller en mere end for to år siden.

Breaking
Oversvømmelser efter dobbelt skybrud
Luk