Poul M sætter nu også frits’en i Hjørring

Har nu 19 saloner med 110 ansatte fra Kolding i syd til Hjørring i nord

Poul M’s salon i Hjørring er den nordligste af i alt 19 af slagsen.Foto: Henrik Louis
Hjørring 5. september 2016 21:30

HJØRRING: I løbet af sommeren har frisør-kæden Poul M slået sig ned i Østergade i Hjørring. Og de fik så at sige kam til håret - eller var det omvendt? - for dørene blev slået op i uge 30, hvor byen som altid var sort af mennesker i forbindelse med Dana Cup.

- Vi er kommet godt i gang. Jeg har haft et par piger fra Hjørring ansat i Aalborg, og de har foreslået, at vi skulle åbne noget nord for Aalborg. Der er nemlig kommet en del kunder fra Vendsyssel for at blive klippet i en af de fire saloner, vi har i Aalborg. Jeg her ledt efter egnede lokaler i halvandet år i Hjørring, og nu har vi fundet de rette lokaler i Østergade, siger frisør Poul Meineche, der ejer Poul M-kæden.

- Jeg anser Hjørring for at være en by i vækst. Og jeg synes, at man kan fornemme, at der er liv og optimisme i byen - vi er også blevet taget godt imod af de andre butikker, og der er allerede planlagt arrangementer, hvor vi skal medvirke andre steder, tilføjer han.

Poul M har nu 19 saloner med 110 ansatte fra Kolding i syd til Hjørring i nord. Kæden er til stede i følgende byer: Randers, Aarhus, Skanderborg, Aalborg, Nørresundby, Herning, Viborg, Silkeborg, Kolding, Vejle, Horsens og Hjørring.

- Jeg er jyde med sort J, så jeg tror, jeg holder mig til Jylland, lyder der fra Poul Meineche, hvis accent afslører de randrusianske rødder - og det var da også i netop i Randers, han åbnede den første salon for 47 år siden.

Salonen i Hjørring er bemandet af Heidi og Sofie samt Carina Dejligbjerg, der er blevet medejer af salonen i Hjørring.

- Det er første gang, at der er en, som bliver medejer af en butik i kæden, oplyser Poul Meineche.

Carina Dejligbjerg har været bestyrer af Poul M i Aalborg Storcenter i syv år, inden hun begyndte i Hjørring.tn

chat_bubble Kommentarer keyboard_arrow_down

Log ind for at kommentere.
Henter artikler...
Nyheder udvalgt til dig
Henter artikler...

Nordjyske Plus

Henter artikler...