PR-stunt for musikskolen

Der var gang i trommerne, da Jammerbugt Musikskole varmede op til et festligt optog i Fjerritslev for at gøre reklame for den kommunale musikskole og billedskole.

1
Galleri - Tryk og se alle billederne.

udklædning og ansigtsmaling satte farve på dagen, der begyndte og endte ved Tinghuset i Fjerritslev. Inden døre var der udstilling af billedskolens malerier, keramik, glas og grafik - og sodavand til alle oven på turen. Foto: Martin Damgård

Det foregik uden for Tinghuset, og børn med ansigtsmaling, udklædning og instrumenter hoppede utålmodigt i den kolde vind, indtil de voksne gav tegn til afgang. Nu skulle der være larm i gaden. 70 børn og voksne fra musikskolen og billedskolen og en stor flok forældre begav sig til karnevalsrytmer ud på optoget ad Østergade ind gennem flagalleen, der var rejst i bymidten i en helt anden anledning, men som var med til at sætte stemningen i vejret. Reklamestuntet markerer, at det er nu, man skal melde sig til, hvis man vil i musikskole eller billedskole næste skoleår. Der er musikundervisning på næsten alle skoler og friskoler i kommunen, og man kan både lære at spille et enkelt instrument, spille i orkester eller synge i kor. Der er musikundervining helt ned til babyalderen i form af musikalsk legestue og babyrytmik, og i billedskolen kan alle fra 0. klasse og op være med. I billedskolen arbejder man både med maleri, grafik, keramik, og hvad der kan komme ud af det, ved bl.a. kirkegængerne på Gjøl. Her lavede børnene i billedskolen nemlig en fin og fantasifuld erstatningstavle, da altertavlen skulle restaureres. Man kan tilmelde sig undervisningen på musikskolens hjemmeside.