Pressechef i SF siger op

Claus Perregaard stopper med øjeblikkelig virkning som pressechef i SF, fordi han er kørt træt af politik.

Pressechef i SF siger op

SF's pressechef på Christiansborg, den 43-årige Claus Perregaard, stopper med øjeblikkelig virkning, skriver Altinget.dk.

Claus Perregaard har kun haft stillingen som pressechef siden 1. februar, hvor han forlod en stilling i Udenrigsministeriet som særlig rådgiver for Villy Søvndal (SF). Ifølge Perregaard selv, er han blevet træt af politik.

- Jeg må erkende, at jeg er kørt træt i Christiansborg og indenrigspolitik. Jeg har brug for et sceneskifte efter 12-13 år på Borgen, siger Claus Perregaard til Altinget.dk.

Inden folketingsvalget i 2011 var Claus Perregaard også pressechef for SF, og han anses som en af hjernerne bag Villy-effekten, da der stadig var gode nyheder i meningsmålinger for det Socialistiske Folkeparti.

Den afgående pressechef har dog ikke noget job på hånden endnu.

- Nu skal jeg tænke mig om og mærke efter, hvad jeg har lyst til. Men det bliver noget andet end dansk politik, siger han.

Claus Perregaard vil ikke kommentere, om opsigelsen er motiveret af politisk uenighed i SF.

- Det tilkommer ikke mig at diskutere partiets politik, men jeg sætter umådelig meget pris på Annette (Vilhelmsen, red. ), og jeg håber virkelig for hende og hendes hold, at de kommer i hus med det, som de forsøger, fortæller Claus Perregaard.

- Men jeg kan mærke, at jeg ikke selv brænder for Christiansborg-politik længere, forklarer han.

Perregaard har angiveligt meldt sig helt ud af SF i 2012 ifølge Altinget.dk, ligesom han ikke støttede Astrid Krag som formand, selv om hun var Søvndals kandidat.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.