Frederikshavn

Pressen på plads i arena

Diverse tv-stationer med kommentatorer samt skrivende presse fandt deres arealer efter et besøg i Arena Nord

4
Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne. Galleri - Tryk og se alle billederne.

Placeringen af mixed zone er allerede fundet til decembers VM-håndboldkampe i Arena Nord. Det er her journalisterne får lov til at fange spillerne umiddelbart efter kampene.

FREDERIKSHAVN:Med en delegation på omkring 30 personer fra både Det Internationale Håndboldforbund (IHF), Dansk Håndbold Forbund (DHF), deres tv-samarbejdspartnere og mediefolk fra danske og udenlandske tv-stationer kunne man tirsdag eftermiddag konstatere, at noget stort er på vej i Arena Nord.

I december spilles der VM-håndbold for kvinder i arenaen, og Arena Nords direktør Per Malmberg gav sammen med centerleder Bjarne Nielsen delegationen en rundvisning, så alle kunne tage et sidste tjek på faciliteterne.

Arena Nord er for længst godkendt som VM-spillested, så tirsdagens tjek handlede mere om indretning og placering af diverse tv-stationer, presse og kommentatorer.

- Alle Norges kampe transmitteres direkte til norsk tv, og de får deres eget studie midt for banen. Desuden etableres der 30 journalistpladser samt otte pladser til kommentatorer, fortæller Bjarne Nielsen.

Ingen sikkerhedsvagter

I modsætning til tidligere store arrangementer i Arena Nord med internationale politikere som Bill Clinton og senest Tony Blair kommer der ingen deciderede sikkerhedsvagter til håndbold-VM.

- Der kommer dog en del almindelige vagter i og omkring arenaen, men det er folk fra FfI Håndbold, siger Per Malmberg, der samtidig gerne vil understrege, at det på mange måder bliver spændende for byens borgere.

- Vi skal have lavet en god oplevelse for hele byen, og økonomisk bliver VM også fantastisk for Frederikshavn, da der forventes en meromsætning i kommunen på 9-10 mio. kroner.

Flere billetter tirsdag

Efter det sidste tjek og placeringen af tv-stationer og pressefolk med mere får DHF nu et endeligt overblik over, hvor mange billetter ekstra de kan sætte til salg på tirsdag, men der ventes udsolgt på alle VM-dage med 2800 tilskuere.

- Det er dejligt med den store, lokale opbakning til VM-kampene i Arena Nord, og i det hele taget den hjælp vi har fået fra kommunen, siger Bodil Kjærgaard, kommunikationschef i DHF, der var til stede i arenaen sammen med fire andre fra håndboldforbundet.

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst