Presset Lyngby-chef: Endnu en investorgruppe er i spil

Lyngby Boldklub har genoptaget forhandlingerne med en investorgruppe, der tidligere har været inde i billedet.

Der kæmpes stadig i Lyngby Boldklub for at redde klubben fra konkurs. Foto: Scanpix/Anders Kjærbye

Der kæmpes stadig i Lyngby Boldklub for at redde klubben fra konkurs. Foto: Scanpix/Anders Kjærbye

Der er travlhed på gangene i superligaklubben Lyngby, hvor der kæmpes ihærdigt for at redde klubbens eksistens i Superligaen.

Nu fortæller klubbens bestyrelsesformand, Torben Jensen, til BT, at en tidligere potentiel investorgruppe igen har meldt sig på banen.

- Der er en købergruppe, som vi har genoplivet. De havde nogle krav, som vi nu prøver at imødegå, siger Torben Jensen.

Han fortæller ikke, hvilke krav der er tale om.

Udviklingen betyder ifølge avisen, at der nu er tre investorgrupper i spil i forsøget på at redde fodboldklubben. Bestyrelsesformanden vil ikke sætte navne på investorerne.

- Lige nu er vi der, hvor vi har været et stykke tid. Vi afventer nogle ting. Det går lidt frem og tilbage. Mere kan jeg ikke sige, siger han.

Torben Jensen kan ikke fortælle, hvor meget han tror på en redning, for følelsen i kroppen skifter løbende.

- Jeg er forhåbningsfuld, men om jeg er optimist eller pessimist afhænger sgu lidt af, hvilken time du spørger. Vi bruger alle vores ressourcer på det, siger Torben Jensen.

1. februar fik spillere og ansatte i Lyngby Boldklub ikke udbetalt løn. Det har resulteret i, at det administrative personale i klubben er blevet fyret.

Spillernes fagforening, Spillerforeningen, har slået fast, at klubben ikke får henstand i forhold til at udbetale løn til spillerne.

Det er stadig uvist, hvor længe Lyngby-ledelsen har til at skaffe penge til overlevelse, inden spillerne trykker på konkursknappen.

En eventuel konkurs vil være den anden i dette årtusind for Lyngby, der gik konkurs i december 2001, og dengang blev klubben tvangsnedrykket til Danmarksserien med virkning fra sommeren 2002.

Fem år senere kom klubben tilbage i den bedste række, og efter en række år med både op- og nedrykninger vendte klubben i sidste sæson tilbage med et brag.

Lyngby vandt som oprykker DM-bronze, og i denne sæson nåede klubben frem til tredje kvalifikationsrunde i Europa League.

I Alka Superligaen i den igangværende sæson ligger Lyngby før forårssæsonen på en 12.-plads blandt de 14 hold.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.