Fodbold

Presset PSG-træner: Vi vinder Champions League en dag

Unai Emery ville ikke snakke om sin fremtid i PSG, efter at Real Madrid tirsdag stoppede PSG's CL-eventyr.

Unai Emery måtte slukøret gå i omklædningsrummet efter endnu et nederlag til Real Madrid. Foto: Scanpix/Pierre-philippe Marcou

Unai Emery måtte slukøret gå i omklædningsrummet efter endnu et nederlag til Real Madrid. Foto: Scanpix/Pierre-philippe Marcou

For andet år i træk måtte Unai Emery se sit stjernebesatte Paris Saint-Germain-hold være slået ud af Champions League, inden det bliver sjovt.

Ottendedelsfinalerne blev igen endestationen, da PSG efter tirsdagens 1-2-nederlag til Real Madrid røg ud med samlet 2-5.

Derfor virker det tvivlsomt, om Emery sidder i trænersædet så meget længere. Jobsituationen giver dog ikke Emery hovedpine efter nederlaget til Real Madrid.

- I dag (tirsdag, red.) tænker jeg ikke på min fremtid, lød det kortfattet fra Emery på pressemødet efter kampen ifølge uefa.com.

I stedet drejede han samtalen ind på, at PSG nok skal lykkes i den prestigefyldte europæiske turnering i fremtiden.

- Vi vil alle vinde turneringen hurtigt. Vi vil fortsætte med at være tålmodige og bygge et hold op, som kan vinde. Jeg er sikker på, at det nuværende hold er stærkt nok til at vinde turneringen.

- Fansene skal nok se Paris vinde turneringen en dag, siger Emery.

Cristiano Ronaldo bragte Real Madrid foran 1-0, før Edinson Cavani udlignede for PSG, der på det tidspunkt var reduceret til ti mand. Casemiro sikrede Real Madrid sejren.

PSG-træneren lægger ikke skjul på, at Real Madrids sejr var fortjent nok.

- Real Madrid spillede bedre end os. Vi ville gerne have presset dem mere, men det første mål gjorde ondt på vores chancer, og det samme gjorde det efterfølgende røde kort. Så det var fortjent nok, at de gik videre.

- Det er ikke skuffende i sig selv at tabe til Real Madrid, men det er skuffende at ryge ud efter ottendedelsfinalerne, siger Emery.

Han påpeger, at PSG blev ramt af ikke at kunne omsætte dominansen i den første kamp til et brugbart resultat.

Unai Emery blev ansat i PSG i sommeren 2016 efter en succesfuld periode hos Sevilla.

/ritzau/

Kommentarer


Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.

Du skal skrive noget tekst

Du skal skrive noget tekst