Preudhomme: Det ser godt ud

Den belgiske træner vil ikke vide sig sikker, men er optimist

Club Brugge havde masser at juble over i Aalborg, men træner Michel Preudhomme vil ikke sælge skindet, før bjørnen er skudt. Foto: Lars Pauli <i>Lars Pauli</i>

Club Brugge havde masser at juble over i Aalborg, men træner Michel Preudhomme vil ikke sælge skindet, før bjørnen er skudt. Foto: Lars Pauli Lars Pauli

AALBORG:Club Brugge har vist sig at være de sande danskerdræbere i dette års europæiske turneringer. Efter at have slået både FC København og Brøndby ud på vejen mod gruppespillet i Europa League, ser belgierne nu også ud til at blive AaB’s banemænd i knockout-fasen efter sejren på 3-1 på NORDJYSKE Arena torsdag aften.

Belgierne var overlegne i det meste af kampen - med undtagelse af en god start til AaB - men trods den overbevisende sejr, så vil træner Michel Preudhomme ikke automatisk regne med, at holdet er videre.

- Selvfølgelig ser det da godt ud, og jeg ville lyve, hvis jeg ikke sagde, at jeg har en god fornemmelse. Men omvendt så kan alting ske i fodbold. Da jeg tidligere var træner i Twente formåede vi i samme turnering at vinde 2-0 på udebane mod Rubin Kazan og tænkte, at det så godt ud. Efter 20 minutter i returkampen havde de scoret på to afrettede langskud, og så havde vi en helt ny kamp. Så alting kan ske, men det ser godt ud, siger belgieren.

Trods det faktum, at han havde sparet nogle af stjernerne inden weekendens topbrag i den belgiske liga mod Gent, så havde han alligevel så meget respekt for AaB, at han havde skiftet system, så holdet spillede med tre centrale forsvarsspillere.

- Planen var, at vi ville stå med nogle meget høje backer og kantspillere for at lægge maksimalt pres på deres opspil, fordi vi har set, at AaB er et godt hold. Det gav til en vis grad pote, men gav også nogle problemer centralt, hvor især Nicolaj Thomsen nogle gange fik for meget plads. Til gengæld havde vi tre centrale forsvarsspillere mod deres to angribere og fik lukket godt af, siger han.

- AaB startede godt, fordi spillerne ikke havde fundet deres roller i det nye system, som vi kun havde trænet en gang, men generelt vil jeg sige, at mine spillere leverede en meget professionel indsats. Jeg havde lagt vægt på en god indsats og et godt resultat i den rækkefølge, og vi fik begge dele, konstaterer han.

Anmeld kommentaren

Giv redaktøren besked, hvis du synes indholdet virker forkert.

Anmeld kommentaren

Redaktøren er underrettet og vil kigge nærmere på indlægget.


Breaking
Nu har Gravenshoved-eleverne fået deres undskyldning
Luk